Als u verblijft op camping meer van Lugano kunt u op de camping veel ondernemen. Er is keuze uit wel 1000 plaatsen, u kunt gebruik maken van een 500 meter lang strand aan het meer van Lugano en een heerlijk zwembad op de camping. Maar in de omgeving vermaakt u zich ook prima. Binnen een paar minuten bent u in Lago Maggiore, of bij het Pianomeer. U kunt ook naar het Comomeer. Als u zin heeft om op vakantie te gaan waar u veel wordt aangeboden op de camping en in de omgeving, dan maakt u hier de juiste keuze. U kunt bijvoorbeeld een dagje naar Milaan gaan. Dit is maar een uurtje rijden en meer dan de moeite waard.

Een dagje Milaan

dagje-milaanU kunt hier prachtige kerken bekijken en genieten van het uitzicht over de stad. Als u naar de Dom gaat dan geniet u echt van het uitzicht, u kunt dan namelijk de hele stad zien en dat is echt een aanrader. U kunt ook een bezoekje brengen aan Cimitero Monumentale, dit is een indrukwekkende begraafplaats van Italië. Maar wilt u liever een wandeling maken door Milaan en cultuur snuiven? Dan kunt u een wandeling maken en wellicht een van de vele musea bezoeken.
Een dagje winkelen? Het kan!
Als u van winkelen houdt, dan kunt u zich helemaal uitleven in een land als Italië. Kleding vinden Italianen erg belangrijk en dat ziet u ook overal terug. Er zijn veel winkels te vinden en ook erg veel winkelstraten. Er zijn ook leuke markten waar u gezellig kunt winkelen.

Uitgaan in de omgeving

Bent u naar Italië gekomen omdat u wilt weten hoe het uitgaansleven hier is? Dan is een bezoekje aan de stad Milaan een goede optie. In de avond kunt u beginnen met een hapje eten en dan een drankje nemen en genieten van live muziek. Maar u kunt ook een van de discotheken bezoeken tot vroeg in de ochtend. Daarna kunt u op camping meer van Lugano genieten van de opkomende zon en lekker wakker worden aan het meer of juist ontspannen in slaap vallen na de drukte van het uitgaansleven.

Voetbal in Milaan, dit mag u niet missensansiro-ac-milaan

Het voetbalstadion in Milaan mogen de echte fans niet missen. San Siro zo heet het stadion en het wordt gedeeld met voetbalclubs AC Milan en Internazionale. U kunt hier een rondleiding krijgen door het stadion en dit is voor de echte fans een geweldige ervaring.

Veel te doen in de omgeving

Zoals u heeft kunnen lezen is er in de omgeving van camping meer van Lugano veel te doen. Heeft u ook zin om hier een vakantie te vieren en met de hele familie te genieten? Grijpt u deze kans dan met beide handen aan en zorg dat u op tijd een mooie plaats boekt, waar u alvast naar uit kunt kijken. Het gaat er om dat u straks volop gaat genieten en deze garantie heeft u bij een plaatsje op camping meer van Lugano.

Italiaans eten

Naast de mooie bezienswaardigheden is het eten natuurlijk ook fantastisch. Allemaal kennen we de pizza, pasta’s of lasagne maar de Italiaanse keuken kent meer dan enkel deze gerechten. Voor eten wordt de tijd genomen. Lekker zelf deze gerechten maken? Bekijk hier Italiaanse recepten om thuis te maken.